Utorak, 27. lipanj 2017.
Preuzmite sliku

Ambasador Japana u BiH Kazuya Ogawa posjetio UKC Tuzla

U posjeti Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla boravio je Ambasador Japana u Bosni i Hercegovini, NJ.E. Kazuya Ogawa, u pratnji svojih najbližih saradnika. Goste su primili direktor Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, doc. dr. Nešad Hotić, pomoćnik direktora za ekonomsko finansijske poslove, Sabina Tanović i pomoćnik direktora za sestrinstvo, dipl.med.teh. Mirza Jahić.

 • Izrazivši zadovoljstvo zbog iskazanoga zanimanja za UKC Tuzla, direktor, doc. dr. Nešad Hotić, Ambasadora i njegove saradnike je upoznao sa organizacionom strukturom, mogućnostima i najznačajnijim projektima koji se provode u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

  Tokom sastanka Nj.E. Ogawa je obišao Kliniku za dječije bolesti i Kliniku za ginekologiju i akušerstvo gdje se upoznao sa stanjem opreme koju je Vlada Japana donirala Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla. Predstavnici Ambasade Japana su izrazili zadovoljstvo zbog zatečenog stanja medicinske opreme.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,

  Komentari na objavu:

  NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Tuzlanski.ba. Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal Tuzlanski.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i/ili prethodnog objašnjenja.