Nedjelja, 14. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Alen Gadžo: Ne dozvolimo kriminalno-koruptivnoj koaliciji da unište našu Tuzlu!

Preuzmite sliku

U prilogu saopštenje Demokratske fronte prenosimo u cijelosti: 

“Nakon što je jutros u privatnom stranačkom mediju objavljeno da je kandidatu kriminalno-koruptivne koalicije SDA-SBB za gradonačelnika Tuzle, podršku dao i njihov treći partner u kriminalu i podjeli države HDZ, jasno je da su maske potpuno pale.

U najmanju ruku je licemjerno i amoralno od onih koji se busaju u prsa da su ujedinili i da oni predstavljaju Bošnjake, da podršku traže i dobijaju od HDZ-a čija je politika zaslužna za formiranje logora za Bošnjake u Hercegovini.

 • prilog-gadzo-jpg
 • Još gori je moralni sunovrat kandidata SDA-SBB za gradonačelnika Tuzle koji podršku dobija lično od Dragana Čovića, koji je za vrijeme agresije na našu državu, o čemu postoji pismeni trag, kao direktor mostarskog „Sokola“ koristio mostarske Bošnjake iz koncentracionih logora za prinudni rad u „Sokolu“! Očigledno je da između kandidata SDA-SBB i HDZ-ovog poglavnika postoji neka dublja, starija veza. Sada kada je očigledno da SDA-SBB-HDZ zajednički pokušavaju uništiti Tuzlu kao što godinama uništavaju i dijele  našu Bosnu i Hercegovinu  poručujem im da sam ja, Alen Gadžo i još hiljade nas, spreman opet da se svim sredstvima borim za svoj grad i svoju državu! Za razliku od njih agresiju na našu zemlju sam proveo sa puškom u ruci na ratištima širom BiH, dok su oni spavali po trezorima, osnivali paradržave i došli u našu zemlju sa kesom u ruci po zadatku iz drugih država.

  Zbog svega što nam se priprema i servira, ovim putem pozivam sve stranke koje istinski mare za naš grad i naše sugrađane, da povuku svoje kandidate i daju svoju podršku meni kao gradonačelniku Tuzle. Budite uvjereni da ne postoji niko i ne postoji ništa što bi me opterećavalo i onemogućavalo u razvoju Tuzle. Svojim djelovanjem i radom već sam pokazao da je moja vodilja beskompromisna borba protiv svih onih koji sprečavaju normalan i dostojanstven život svih građana Tuzle. Ovo nikada neće biti grad po mjeri kriminalaca, nacionalista i onih koji šute na sve njihove poteze koji uništavaju Tuzlu i Tuzlanski kanton.”

 • prilog-gadzo1-jpg
 • (Političko oglašavanje | Tuzlanski.ba)

   

   

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje