Subota, 22. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Akcija ‘Traži se Djeda Mraz’: Zatražite pismo i ispunite skromne dječije želje

Preuzmite sliku

Udruženje ‘Zemlja djece’ i ove godine realizuje akciju prikupljanja poklona za djecu kojoj roditelji ne mogu priuštiti novogodišnje paketiće te pozivaju zainteresovane građane da svojim doprinosom podrže akciju ˝Traži se Djeda Mraz˝.

Dragi naši pratioci!

Vrijeme je za našu već tradicionalnu akciju “Traži se Djeda Mraz”!

Ove godine imamo 350 pisama korisnika našeg Udruženja. Tačno toliko Djeda Mrazova će trebati da ispune želje mališana koji se nadaju svom novogodišnjem poklonu. Ukoliko želite da vam naše udruženje dostavi pismo djeteta, da budete nečiji Djeda Mraz ove godine i ispunite dječije želje, javite nam se da vam pošaljemo pismo.

Rok za prijavu za učešće u akciji i dobijanje pisma je 10.12.2021. Vaš zahtjev pošaljite na email adresu tdjedamraz@gmail.com.

Ukoliko sva pisma budu distribuirana ranije od datog roka, obavijestićemo vas o tome putem ove stranice. Rok za dostavu paketića u prostorije Centra “Telex” u Klosterskoj 15 u Tuzli je 20.12.2021.

Hvala vam na učešću u prethodnim godinama, radujemo se nastavku naše zajedničke akcije čiji je jedini motiv dječiji osmijeh! – navode iz Udruženja ˝Zemlja djece˝.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje