Nedjelja, 12. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Adnan Čirak pobjednik takmičenja u brzom jedenju hrenovki u Tuzli (FOTO)

Danas je u Tuzli održano takmičenje u brzom jedenju hrenovki pod nazivom – Izazov by Ovako.

Cilj je, kao i na prvom takmičenju bio – pojesti što više Ovako hrenovki za dvije minute. U takmičenju je učestvovalo blizu 40 najhrabrijih muškaraca i žena. ‘Najgladniji’ i najbolji je bio Adnan Čirak koji je u zadanom vremenu pojeo 19 Ovako hrenovki i osvojio novi Huawei P20 smartphone.

“Takmičio sam se tek u trećem krugu pa sam mogao da vidim kakva mi je konkurencija. Znao sam da neću imati previše problema. Moja majka ima neki stari telefon pa sam bio odlučan da pobijedim i obradujem je novim telefonom. I što je najvažnije dobro sam, nema problema iako sam pojeo toliko hrenovki. Super mi je bilo i dođite nam ponovo u Tuzlu čim prije”, rekao je na kraju takmičenja Adnan, šampion Grada soli u brzom jedenju hrenovki.

Ovako je na eventu održanom u Bingo City Centru podijelio preko 500 poklona na kolu sreće, a posjetitelji su mogli degustirati sjajne proizvode iz njihove ponude.

Do sada je Ovako izazov održan u Sarajevo i sada u Tuzli, a već se prave planovi za naredni grad u kojem ćemo tražiti novog prvaka u brzom jedenju hrenovki.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje