Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

ZMBT: Maid Hećimović iz Orašja ostavio žiri i gledaoce bez daha (VIDEO)

maid-hecimovic
Preuzmite sliku

Popularno

Show Hayat televizije – „Zvijezda možeš biti ti” u kojem nastupa Maid Hećimović po drugi put je privukao pažnju svojim nastupom. Nakon njegovog nastupa, žiri je doslovno ostao pozitivno šokiran.

maid-hecimovic

Profesorica Jasna Basler Katalinski je izjavila: “Maid je mene oduševio. Jako dobar nastup je imao. Jako dobro je pjevao. Čak je i Amara izazvao da maksimum plesaćkih sposobnosti izvede u njegovom pjevanju, ali Maid je jako jako dobar, izuzetno dobar.

Ma šta dobar, odličan rekli bi mnogi nakon njegovog nastupa. Već sada mu predviđaju uspješnu karijeru i po svemu sudeći neće biti samo jedan od mnogih koji su brzo pali u zaborav.

maid5

Ostale članovi žirija, profesorica Ana Babić i profesor Ognjen Bomoštar nisu trebali ništa ni komentarisati. Njihov izgraz lica u toku Maidovog nastupa je bio sasvim dovoljan, preosi InfoBar

Maid Hećimović je rođen 1984. godine. Živi u, kako sam kaže, u najdražem i najljepšem gradu Orašju, pokraj predivne rijeke Save. Završio je srednju medicinsku školu u Orašju. Nakon što se nije baš pronašao u toj vrsti zanimanja, upisuje fakultet Političkih Nauka u Sarajevu, smjer žurnalistika. Trenutno je apsolvent. Pored svega toga, trenutno se bavi pjevanjem, a to mu strašno dobro ide.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: