Nedjelja, 27. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zdravstveno stanje Belmine Ibrišević pogoršano

protesti6juni DHe
Preuzmite sliku

Popularno

Istakao je da će broj računa za uplatu biti objavljen na društvenim mrežama

protesti6juni DHe

”Zdravstveno stanje moje kćerke malo se pogoršalo”, Izjavio je danas Edmir Ibrišević, otac tromjesečne Belmine, koji se pojavio u Sarajevu gdje se okupila manja grupa građana koji nastavljaju izražavati nezadovoljstvo zbog nerada državnih institucija.

Dodao je da nije upoznat o detaljima nastalih komplikacija, te da će danas ponovo razgovarati s ljekarima koji bi mu trebali saopćiti tačnu dijagnozu.

”Potrebno mi je da dobijem napismeno potvrđenu dijagnozu da bih mogao početi prikupljati sredstva za Belminino liječenje u inostranstvu. Bez toga uvijek postoji mogućnost da neko kaže da prikupljam novac za sebe, što želim da izbjegnem”, pojasnio je Ibrišević, javlja Fena.

Istakao je da će broj računa za uplatu biti objavljen na društvenim mrežama kada akcija počne i pozvao sve ljude dobre volje da u njoj učestvuju da bi bila okončana ova agonija, ali i riješeno pitanje matičnih brojeva i liječenja ostale djece u sličnoj situaciji.

Upitan da prokometariše činjenicu da je slučaj njegove kćerke pokrenuo pravu malu revoluciju, Ibrišević je rekao da mu je izuzetno drago da je jedna beba uspjela pokrenuti i ujediniti narod koji su političari podijelili. (Radiosarajevo.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: