Nedjelja, 25. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Zadar: Lopovi ukrali torbu s donacijama za liječenje teško bolesne djevojčice

stephanie652 519950S1
Preuzmite sliku

Popularno

Nevjerojatna krađa dogodila se u Zadru roditeljima teško bolesne djevojčice Stephanie Milda – nepoznati lopov im je ukrao torbicu u kojoj se nalazio novac s donacijama za operaciju djevojčice u inozemstvu.

stephanie652 519950S1Djevojčica boluje od vrlo rijetke bolesti, Arnold – Chiarijeve malformacije, a sredstva se prikupljaju za operaciju zakazanu u Sjedinjenim Državama. Operacija košta 250.000 dolara i građani Zadra već nekoliko dana organiziraju brojne humanitarne akcije kojima se prikuplja novac.

Netko je iskoristio nepažnju Stephaninog oca dok su bili na ručku u restoranu nakon konferencije za novinare održane u okviru humanitarne akcije i ukrao torbicu u kojoj se nalazilo između 30 i 40 tisuća kuna donacija. O tome je zadarske medije izvijestio je jedan od organizatora humanitarne akcije Borut Gatara, koji je potvrdio da je krađa prijavljena policiji.

Iz zadarske policije također su potvrdili da je ta krađa danas prijavljena. Organizatori mole kradljivca da anonimno vrati novac potreban za liječenje male Stephanie.

Sthepanie boluje od vrlo rijetke bolesti Arnold – Chiarijeve malformacije, razvojne anomalije baze mozga. Humanitarna akcija se održava pod geslom “Mi smo Zadrani, Stephanie je naša“.

Tuzlanski.ba / Jutarnji.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: