Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

VIDEO: Brutalna tuča Zeničanki uz sramotno psovanje Allaha

zenicanke
Preuzmite sliku

Popularno

Četiri zeničke tinejdžerke na najneprikladniji mogući način postale su hit na internetu i to društvenoj mreži \”Facebook\”, nakon što je objavljen video u kojem su one obilježene kao akteri i očevici nemilog događaja.

\"zenicanke\"Brutalna tuča, odnosno napad jedne na drugu djevojku dogodio se, kako se vidi na snimku, ispred Srednje zanatske škole, a sve \”potpisane\” učesnice, 17 i 18-godišnje djevojke Kenana K., Velida S., Muamera A. i Medina Š., koja je i postavila video su navodno učenice te škole iz istog razreda, jer se na njihovim profilima na ovoj društvenoj mreži nalaze i zajedničke fotografije \”iz vremena ljubavi\”.

Video su u četvrtak uvečer i petak prijepodne \”podijelili brzinom svjetlosti\” po internetu.

U policiji nema zabilježen slučaj nanošenje ozljeda, niti prijava po ovom slučaju, iako se na snimku vidi da je jedna od učesnica zadobila znatne ozljede. Njihovi poznanici po internetu kao povod za ovakav napad naveli su ljubavne i druge \”nesporazume\”, a očigledno je da je \”snimateljka\” bila upoznata da će se presretanje i napad dogoditi, prenosi Dnevni Avaz.

Na kraju, zanimljivo je da na \”Facebook\” profilu Medine Š., koja je objavila video s ponosom, stoji da je članica jednog lokalnog tekvando kluba.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: