Srijeda, 16. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

UZNEMIRUJUĆE: Golim rukama ubija psa i time se hvali na Facebooku

djevojkaubijapsa
Preuzmite sliku

Popularno

Ogorčeni ljubitelji životinja obratili su se portalu Doznajemo.com nastojeći pokušati identificirati mladu djevojku koja je na društvenu mrežu postavila užasavajuće fotografije na kojima se vidi kako golim rukama ubija psića.

\"djevojkaubijapsa\"– Ona nemilosrdno ubija psića i slike postavlja na društvenu mrežu hvaleći se ovim brutalnim činom. Posvetite jedan članak ovoj grozoti, da se proširi svijest ljudi, svijest roditelja i svih onih koji su odgovorni za odgajanje budućih generacija – napisano je uz ovu uznemirujuću fotografiju.

Bez obzira da li je riječ o tzv. fake fotografiji, već i činjenica da se ovakve stvari postavljaju na društvene mreže dovoljno je uznemirujuća.

Tuzlanski.ba je već objavljivao slične fotografije i vijesti sa namjerom da se lica identifikuju i primjereno kazne. Zabrinjavajuća je činjenica da su akteri ovakvih morbidnih postupaka i najgorih oblika zlostavljanja životnja maloljetna lica.

Pomozite da identifikujemo i ovu djevojku, šaljite poruku, stanimo u kraj morbidnim postupcima i zlostavljanju životinja!

\"djevojkaubijapsa\"

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: