Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

U ćevapu pronašao geler od granate!

cevap geler
Preuzmite sliku

Popularno

Čevape sat ranije kupio u marketu \”Block\” na Ilidži

\"cevapSarajlija Nail Kundo nije mogao vjerovati svojim očima kada je u ćevapima koje je sat ranije kupio u sarajevskom marketu \”Block\” pronašao geler od granate!

Kako je ispričao za \”Dnevni avaz\”, nesvakidašnja situacija dogodila se na radnom mjestu na Ilidži, nakon što je zagrizao ćevap i osjetio kako mu puca zub…

– Uzeo sam paket ćevapa i vratio se na posao da ih ispržim. No, kada sam jedan ćevap zagrizao, osjetio sam da mi je nešto puklo pod zubima. Pogledam ćevap, kad u njemu geler – priča nam u nevjerici Kundo.

U stanju šoka, uzeo je račun i ćevape i zaputio se u market. Kada je ispričao radnicima šta se dogodilo, pokazavši im geler, oni su ga uvjerili da će ćevape skloniti iz frižidera.

– Napravili su budalu od mene. Ni da kažu žao nam je, niko ništa. Kažu, mi samo prodajemo ćevape. Kada sam pozvao Kantonalnu upravu za inspekcijske poslove, kazali su mi da je inspektorica na godišnjem te da nema niko da dođe da vidi o čemu se radi – ispričao nam je Kundo.

U marketu su mu rekli da ćevape nabavljaju od kompanije \”Jusuf Bey\” Visoko te da se može njima žaliti ako hoće.

– Šta bi bilo da sam progutao geler? Meni ne treba ništa, nikakva odšteta, nikakve pare. Samo da su mi se izvinili kao ljudi – kazao je Kundo.

\"251905

I Mušinbegović šokiran

Vlasnik kompanije \”Jusuf Bey\” Mirsad Mušinbegović rekao nam je jučer da je nemoguće da se nešto takvo moglo desiti.

– I ja sam šokiran. Mislim da je to nemoguće. Javili bi radnici s mašina da se nalazi komad željeza u proizvodnji. Tu su standardi kontrole. Jedino da se nekako odvalio komadić mašine pa završio u mesu, ali i to je nemoguće. No, kad hoće vrag, onda se svašta desi – rekao je Mušinbegović.

Tuzlanski.ba / Dnevni Avaz

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: