Nedjelja, 13. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte kako Elvis iz Bihaća krade zlatne, a kupuje srebrene minđuše

zlatara-kradja
Preuzmite sliku

Popularno

Riječ je o dugogodišnjem zavisniku od heroina, koji je više puta privođen zbog krađa i drugih imovinskim deliktima.

\"zlatara-kradja\"Poslije hapšenja sproveden je na kriminalističku obradu, a tokom ispitivanja zapao je u narkomansku krizu pa je prevezen u Opštu bolnicu u Gradišci gde mu je ukazana ljekarska pomoć. POGLEDAJTE VIDEO!

Kako saznajemo u CJB Banjaluka Vehabović je uhapšen u blizini graničnog prelaza u Kostajnici.

– Nekoliko dana policija je tragala za Vehabovićem zbog sumnje da je na području koje pokriva CJB Banjaluka počinio više krivičnih dela, a među njima je i krađa u zlatari \”Dejana\”. Osim njega u toj krađi učestvovala je i jedna ženska osoba za kojom se još traga.

On navodi da je osumnjičeni Vehabović od ranije poznat policiji Unsko-sanskog kantona, gde je evidentiran i kao lice sklono uživanju teških droga.

– Riječ je o dugogodišnjem zavisniku od heroina, koji je više puta privođen zbog krađa i drugih imovinskim deliktima. Poslije hapšenja sproveden je na kriminalističku obradu, a tokom ispitivanja zapao je u narkomansku krizu pa je prevezen u Opštu bolnicu u Gradišci gde mu je ukazana ljekarska pomoć.

Boško Vergić, vlasnik zlatare \”Dejana\” koja se nalazi u poslovnoj zgradi \”Most\”, kaže da se krađa nakita dogodila 15. avgusta ove godine. Koliko je Vehabović spretan u krađama svjedoči i podatak da su radnici zlatare tek poslije dva dana otkrili krađu, piše \'Press\’.

– Radnici su primjetili da nedostaju velike zlatne minđuše, vrijedne 539 maraka. Pošto ih niko nije prodao pregledali smo snimke sa video nadzora i utvrdili da su ukradene 15. avgusta u 17.36 časova. Alke je ukrao jedan par koji je tog dana ušao u radnju. Razgledali su nakit i devojka je uzela da proba jednu zlatnu narukvicu. Dok joj je radnik kopčao narukvicu, momak je ispod njene ruke pokupio alke i neprimjetno ih strpao u džep. Poslije toga ostali su u radnji još par minuta i čak su kupili srebrne minđuše – priča Vergić.

DEPO Portal / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: