Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Plavuša iz Velikog parka tvrdi da nije bilo seksa!

seks-mostar
Preuzmite sliku

Popularno

Nakon što je fotografija para koji se seksa usred dana u Velikom parku u Mostaru, čemu su svjedočili šokirani roditelji i njihova djeca, podigla neviđenu medijsku prašinu, jučer poslije podne “Dnevnom avazu” obratila se djevojka kazavši da je ona ta osoba koja, navodno, sa svojim momkom “vodi ljubav u parku”.

seks-mostar

Prisutan strah

Ne želeći otkriti svoj identitet, kazala nam je da se ona i njen momak nisu seksali, kako je to plasirano u pojedinim medijima, već da su duže vrijeme sjedili na klupi i radili “stvari” koje su, inače, svojstvene zaljubljenim parovima.

– Svom momku sjedila sam u krilu i ležala sam na klupi držeći glavu na njegovim nogama. Dakle, mijenjali smo položaje jer smo se mazili, a nikako seksali. Sve ovo nam je vrlo teško palo, posramljeni smo, strah nas je da nas neko ne prepozna, jer imamo svoje porodice i prijatelje. U najkraćem, jako smo pogođeni – kazala nam je ova djevojka.

Ona je ustvrdila da ih je fotografirala neka starija žena, a nikako majka koja je bila u parku s djecom, te se obrušila na nju.

Razmjena nježnosti

– Uostalom, šta je briga tu babetinu što nas je slikala, šta mi radimo? Otkud joj pravo da slika ljude i posmatra šta ko radi? Uvijek su u parkovima svoje vrijeme provodili zaljubljeni parovi i razmjenjivali nježnosti – rekla je ova djevojka.

Seks u javnosti “zahvatio” region

Izgleda da je seks na otvorenom postao regionalna pojava, pa su u samo nekoliko dana zabilježene vruće scene u mnogim gradovima.

Nakon turista iz Australije koji su svoje potrebe za seksom u kasnim noćnim satima zadovoljili na travi u neposrednoj blizini stadiona Poljud u Splitu (Hrvatska) uz vatreno bodrenje “Torcide”, na scenu je prije nekoliko dana stupio i strastveni zaljubljeni par iz Skoplja.

Za razliku od ljubavnika iz Australije, oni su otišli korak dalje i to učinili usred dana. I njihova priča obišla je brojne internet-portale i dosta je slična zaljubljenom mostarskom paru.

AVAZ / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: