Srijeda, 5. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Oteli je i silovali, a ona morala platiti kaznu jer je pila alkohol

dubai
Preuzmite sliku

Popularno

Dubai: Britanka je policiji priznala da je u vrijeme napada bila pijana zbog čega je morala platiti oko 200 eura kazne jer nije imala dozvolu za ispijanje alkohola

dubaiBritanku koju su navodno otela i silovala tri muškarca u Dubaiju kaznili su jer je pila alkohol bez dozvole. Naime, žena (28) je policiji priznala da je u vrijeme navodnog napada bila pijana zbog čega je morala platiti oko 200 eura kazne. Prema tamošnjem zakonu piti alkohol bez dozvole je zločin.

Dvojica Iranaca koje je optužila za silovanje suočeni su sa suđenjem, dok se za trećim još uvijek traga.

Žena: Silovali su me satima; Odvjetnik optuženih: Sve je izmislila

Nesretna žena ispričala je da je silovanje trajalo satima, a napadači su sve snimali, te je nisu puštali unatoč njezinim molbama. U jednom trenutku ostavili su je na madracu i otišli što je iskoristila kao priliku za bijeg. Odvjetnik optuženih tvrdi da je žena sve izmislila jer je gledala previše akcijskih filmova.

Imala je dečka koji ju je izbacio iz stana kada je čuo da je u vezi s optuženima. Ona je onda otišla na policiju i prijavila silovanje – tvrdi odvjetnik.

Navodni napadači platili joj taksi, pa je otišla s njima

Vozač taksija u koji je ušla u noći napada rekao je na sudu da je žena bila jako pijana, kao i da je zaspala na zadnjem sjedištu. Kad ju je doveo na odredište izašla je bez da je platila taksi, zbog čega su je vratili zaštitari. Na kraju se kraj taksija zaustavio crveni auto s navodnim napadačima koji su rekli da je poznaju. Platili su taksi, a ona je otišla s njima.

Žena se na sudu branila tvrdnjom da je bila jako pijana i nije znala što se događa.

Liječnici potvrdili da je ozlijeđena

Dužnosnik policije u Dubaiju rekao je da su u stanu u kojem se navodno silovanje dogodilo pronašli ženine stvari i donje rublje, a forenzičko izvješće pokazalo je da je tijekom navodnog incidenta ozlijeđena.

Tuzlanski.ba / 24sata.hr

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: