Petak, 2. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nova miss BiH za Tuzlanski.ba: \”Titulu nisam očekivala, presretna sam\”

fikreta miss
Preuzmite sliku

Popularno

Na izboru za Miss Bosne i Hercegovine koji je večeras održan u Sarajevu titulu najljepše ponijela je Fikreta Husić iz Brčkog.

\"fikretaFikreta Husić iz Brčkog ima 22 godine, za tuzlanski.ba izjavila je da je više nego presretna što je upravo ona ponijela titulu najljepše djevojke u Bosni i Hercegovini.

– Konkurencija je zaista bila prejaka, da je bilo koja druga djevojka pobjedila nebi bilo nezasluženo, ali drago mi je da sam to večeras bila upravo ja, izjavila je za naš portal aktuelna Miss BiH, te dodala:

– Iskreno nisam očekivala da će titula najljepše pripasti upravo meni, hvala svima koji su bili uz mene i davali mi podršku. Posebno hvala onima koji su dali svoj glas meni, sad idem da ovo proslavim sa svojom porodicom i prijateljima a nakon toga ću nastojati da se što bolje pripremim za Miss Svijeta i predstavim našu zemlju u što boljem svjetlu, rekla je za Tuzlanski.ba Fikreta Husić.

Krunu novoj Miss BiH predala je prošlogodišnja pobjednica Snežana Kuzmanović.

Prva pratilja Miss BiH je Anja Đudurović, a za drugu pratilju proglašena je Jelena Lukić.

Za miss fotogeničnosti BiH izabrana je Jelena Jović, miss šarma je Jovana Grahovac, miss \”BTV Fashion\” je Aleksandra Klačar, a miss \”Televotinga\” Loreana Lola Sladojević.

 

Izbor je održan u Sarajevu u Međunarodnom centru za omladinu Novo Sarajevo.

Izbor za Miss svijeta 2012. će se održati u gradu Ordosu u Mongoliji 18. augusta ove godine.

\"fiki-naslovna\"

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: