Subota, 24. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nele Karajlić: Snimam nove Nadrealiste, uskoro ćete svi saznati svoju neposrednu budućnost!

nele-1
Preuzmite sliku

Popularno

– Nakon osamnaest godina ponovo ćemo uživati u dogodovštinama glavnih junaka ‘Nadrealista’. Naime, novi ciklus popularnog serijala počinje da se snima za mesec dana i u toku su pripreme, piše srbijanski Blic

nele-1

Od producenta kuće „Adrenalin” Svetlane Drinjaković, Blic saznaje da će glavne uloge tumačiti: Nele Karajlić, Nikola Kojo, Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Miloš Samolov, Katarina Marković, ali da će biti i puno talentovanih naturščika.

Nele Karajlić je zadužen za scenario i muziku u novim „Nadrealistima”

nikola-koji– U “Nadrealistima” će biti preko 200 uloga. Serijal će se snimati na preko pedeset lokacija, a to je velika stvar. Na primer, jedna domaća serija od dvadeset epizoda snima se na jedanaest lokacija. “Nadrealisti” će biti pravo bogatsvo i radnje i dešavanja. Autentičnost ovakvog programa obezbeđuje visok komercijalni efekat, a u isto vreme kultna reputacija “Nadrealista” garantuje, da će u godinama koje dolaze, serija biti rado gledana i u svim svojim reprizama – ističe Drinjakovićeva za „Blic”.

Zanimljivo je da je Nele Karajlić ovog puta zadužen i za scenario, ali i muziku. Zajedno sa Miloradom Milinkovićem Debelim režiraće “Nadrealiste”. Za scenografiju biće zadužen Dukan Radenković, kostime će osmisliti Nena Milovanović, a direktor fotografije je Dušan Joksimović.

Nikola Kojo je samo jedan od glumaca koga ćemo moći da vidimo u jednosatnoj humorističkoj seriji.

– Svaka jednosatna epizoda “Nadrealista” biće rađena u veoma skupoj produkciji. Snimaće se najboljim digitalnim formatom. Inače, biće i dosta studijskog dela emisije, ali tu su i komentari postojećih situacija, odnosno, osvrt na političke aktuelne događaje. Svaka epizoda će u sebi imati zasebnu igranu strukturu koja će trajati petnaestak minuta (kao kratki igrani film) u kojima ćemo videti poznata glumačka imena – kaže Drinjakovićeva.

Nove “Nadrealiste” gledaćemo najkasnije do Nove godine na „Prvoj”, a glavni protagonista Nele poručio je da ćeuskoro svi saznati našu neposrednu budućnost.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: