Utorak, 4. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nakon ubistva manekenke na Facebooku danas najavio i svoje samoubistvo

darian-music-ubica
Preuzmite sliku

Popularno

Manekenka Vladislava Červenko (25) pretučena je na smrt u Novom Sadu, a njeno telo sinoć je ponađeno u naselju Liman.

darian-music-ubica

Vladislava Čevenko javnosti je poznata kao djevojka s naslovne strane magazina CKM, a radila je kao foto-model i manekenka za brojne modne agencije. Bavila se fitnesom i držala teretanu.

Pronađena je mrtva u svom stanu u novosadskom naselju Liman, a policija traga za Darijanom Musić (25) zbog sumnje da je počinio ovaj zločin. Darijan je u septembru pušten iz zatvora nakon odsluženja četvoromesečne kazne zbog posjedovanja i dilanja narkotika, koju je odslužio u Centralnom zatvoru i Okružnom zatvoru u Novom Sadu u naselju Klisa.

manekenka-uvijena

Postoje sumnje da je Darijan nakon ubistva pobjegao u BIH. Dok policija traga za njim, on je na svom Facebook profilu najavio svoje samobistvo, prenosimo ga u cijelosti:

“VOLIM JE! I TAKO MRTVU, HLADNU I ZGRČENU. VOLEĆU JE ZAUVEK VIŠE OD SEBE I SVEGA! VOLI I ONA MENE I DALJE, MI SMO NEŠTO POSEBNO VERUJTE VARALA ME JE SA KOJEKIME DOK SAM BIO U ZATVORU, PRIZNALA MI JE TO! TO ME JE POGODILO JER JE ONA MOJE SVE, MOJE SVE EEEEEEEEEEJ!!!!!! NISAM HTEO DA UMRE, NIJE TO BIO CILJ! ALI JBG BOG JE OPET IMAO USRAN PLAN ZA MENE… JEBITE ME SADA SVI, MRZITE ME, IMATE I RAZLOG, JA ĆU JE OPET VOLETI!!! A VI KOJI MI PRETITE PREKO TASTATURE MOŽETE KITE DA MI SE NASISATE SVI! I JOŠ NEŠTO NE TREBAJU ANĐELI DA JE ČUVAJU KAO ŠTO SVI KAŽETE, JA VEČERAS PUCAM SEBI U GLAVU NAPOKON I IDEM DA OPET ČUVAM MOJE JEDINO! MOJE SVE! VALDA JE GORE SVE IDEALNO PA NEMA NEGATIVNIH STVARI KOJE NAM VEZU KRŠE, SAD ĆE BITI IDEALNO! NAPOKON LJUBAVI SVI NAŠI SNOVI ĆE BITI OSTVARENI, NEMA MAŠTANJA U PRAZNO! STIŽEM LJUBAVI ČEKAJ ME, DA TE DRŽIM ZA RUKU AKO SE GORE NEČEG UPLAŠIŠ, ZNAŠ DA SI PORED MENE NAJJAČA! ZAUVEK ANĐELE MOJ GREŠNI! VIDIMO SE, DUŠMANI SISAJTE KURAC (GLUPA POLICIJO OD PRVOG DANA SAM ZNAO DA ĆU DA PUTUJEM KOD MOG ANDJELA, SAMO SAM VAS ZAJEBAVAO PAR DANA DA SHVATITE DA STE MENTOLI ZA DAČU- SVEMIRSKI OTPAD) SAUČEŠĆE PORODICI, NISAM HTEO JBG, IZJEDNAČIĆU SAD. PRENESITE SAUČEŠĆE MOJOJ MAMI, RECITE JOJ DA JE VOLIM! “

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: