Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nakon ekstremnih vrućina, dolazi prvi snijeg!?

kisa rijeka
Preuzmite sliku

Popularno

Nakon dugog ljeta kojeg su obilježile ekstremno visoke temperature stiže prvo jače zahlađenje.

\"kisa

Kako najavljuju metorolozi u Hrvatskoj već u četvrtak diljem Hrvatske past će kiša, puhat će olujna bura, a u najvišem gorju mogao bi pasti i prvi snijeg, javljaju u DHMZ-u. Veći dio srijede zadržat će se lijepo vrijeme, no u noći sa srijede na četvrtak trebala bi pasti kiša i proširiti se na cijelu Hrvatsku. Zbog pada tlaka i južine pokvarit će se bioprognoza pa će vrijeme loše utjecati na zdravlje i općenito raspoloženje ljudi.

Loše vrijeme neće zaobići niti Dalmaciju. Bit će jake kiše i nevremena, a ponegdje će pasti veća količina oborina u kratkom vremenu. Temperatura će se u četvrtak u cijeloj Hrvatskoj kretati između 15 i 24 Celzijeva stupnja, a u petak bi temperature mogle dodatno pasti pa će se tako kretati između 11 i 19 Celzijevih stupnjeva.

Vikend će na kopnu biti svjež i promjenjiv. No, uglavnom će biti sunčano uz povremen naoblaku. Najviša dnevna temperatura bit će oko 20 Celzijevih stupnjeva. Da li će se ovakvo vrijeme odraziti i na Bosnu i Hercegovinu vidjet ćemo za koji dan. prenosi Jutarnji List

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: