Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Na tribinama stadiona: Zaprosio djevojku na utakmici u Grčkoj (VIDEO)

prosidba-atina
Preuzmite sliku

Popularno

– Da! – odgovorila je Amna na tribinama stadiona Karaiskaki u Atini svježe oktobarske noći.

prosidba-atina

Topla priča obilježila je kvalifikacijsku utakmicu naše reprezentacije protiv Grčke u Atini. Arnelu Hamziću i Amni Suljić iz Zenice zauvijek će ostati urezan u pamćenje 12. oktobar. Romantični navijač “Zmajeva” Arnel je, naime, na tribinama, pred 32.000 navijača, zaprosio svoju djevojku Amnu.

– Amna ništa nije slutila. Pripreme za cijeli događaj sam sam planirao i držao ga u strogoj tajnosti – počinje svoju priču zaljubljeni mladić.

– Molio sam policajce na stadionu da me puste na teren, ali nisu to dozvolili. I ovako nam je sve bilo savršeno. Taj ću događaj pamtiti dok sam živ – govori Arnel.

Te noći sve je moralo biti savršeno – kupio im je Arnel iste trenirke, majice i patike u bojama naše reprezentacije. Buket cvijeća iz Zenice putovao je četiri dana do grčke prijestonice.

Amna je bila šokirana kada ju je Arnel uzeo za ruku na poluvremenu utakmice i rekao da ga prati. Podigao ju je na zaštitni zid koji tribine odvaja od terena gdje su se te noći naši momci hrabro borili s Helenima.

– Još sam iznenađena, naravno prijatno. Kada je izvadio prsten, svi su počeli aplaudirati. I naši i grčki navijači. Zagrlila sam ga i poljubila. Sretna sam – kaže buduća gospođa Hamzić.

Avaz / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: