Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Mostar: Muškarac masturbirao pred učenicama

skola-mostar
Preuzmite sliku

Popularno

Poruke na društvenoj mreži Facebook u kojima roditelji učenica koje pohađaju Srednju tekstilnu i poljoprivrednu školu u Mostaru navode da se u petak nepoznata osoba ispred ove škole seksualno zadovoljavala pred tri učenice, šokirale su mostarsku javnost.

skola-mostar

Slučaj se desio u petak oko 15 sati, kada je muškarac izašao pred učenice koje su čekale početak časa i počeo masturbirati. To su, napominju, primijetili i drugi učenici koji su se u to vrijeme nalazili ispred škole, ali direktorica ove ustanove Senada Klarić ističe da njoj niko od učenika ni od nastavnog osoblja nije prijavio ništa.

– O svemu tome tek čujem od vas. Nemam informaciju o tom događaju, a da imam, zasigurno bih odmah sve prijavila policiji – kazala je Klarić, koju je ova informacija šokirala.

I u PU Mostar naglašavaju da nemaju prijavu ovakve vrste, ali ističu da se sličan događaj desio prije nekoliko dana kod Gradskog bazena. Uspaničeni roditelji ističu da neće stati na ovome i insistiraju da policija provede istragu.

– Molimo sve roditelje čija djeca idu u sve škole u Sjevernom logoru da pripaze svoju djecu i da se organizujemo da ga pronađemo i da ga lišimo slobode. Ako neće policija, hoćemo mi – naveli su roditelji u porukama na Facebooku.

Avaz / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: