Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

MojaTV: Određeni kanali ukinuti, uvedeni novi…

mojaTV
Preuzmite sliku

Popularno

Izmjene i dopune programske šeme MojaTV usluge

mojaTV

“S obzirom da nismo u mogućnosti nastaviti dalju poslovnu saradnju sa dobavljačima TV kanala Viasat History, Viasat Explorer, TV1000, DisneyXD i PlayboyTV, bili smo u obavezi da Vam ponudimo nove TV kanale sa sličnom programskom šemom, odnosno, kanale koji sadrže filmske, dokumentarne i druge atraktivne televizijske programe. Stoga smo u ponudu usluge Moja TV uvrstili nekoliko novih TV kanala:

France24 (France, Arab, English), FOX, FOX Movies, 24Kitchen, Crime & Investigation. Tokom novembra planiramo uvesti i Travel Channel.”

Travel Channel je fokusiran ka emitovanju lifestyle i putopisnih sadržaja. Istražuje nove turističke destinacije, emituje dokumentarce o svjetskim kuhinjama, kulturama, prirodnim bogatstvima, kupovini, arhitekturi i tradiciji.

Crime & Investigation Network je dokumentarni televizijski kanal posvećen istragama najtežih kaznenih i prekršajnih djela. Kanal se uglavnom fokusira na rekonstrukciju zločina i istrage te također emituje programe koji se bave ispitivanjem uzroka i posljedica kriminaliteta u društvu.

FOX je vodeći brend kompanije Fox International Channels i međunarodni lider u oblasti visokokvalitetne zabave, a našim gledaocima omogućava da premijere najboljih međunarodnih serija gledaju istovremeno sa ostatkom svijeta.

Kao dio FOX Entertainment Group i porodice 20th Century Fox, FOX ima za cilj podržati prestiž legendarnih zabavnih brendova koji već decenijama proizvode najkvalitetnije ekskluzivne sadržaje svih žanrova, kao što su drame, komedije, trileri i kriminalističke priče.

24Kitchen kanal je nastao je spajanjem kanala Utilissima i DOQ. Emituje kulinarske emisije i jedini je kanal tog tipa na ovim prostorima.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: