Utorak, 27. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kale gospodar vremena: Čovjek koji nasmijava Beograd (FOTO/VIDEO)

kale5
Preuzmite sliku

Popularno

Čovjek koji može da zaustavi vrijeme. Gospodar Vremena, poznatiji kao Kale, je slobodni umjetnik koji prkosi svim negativnim silama.

\"kale5\"

On je Dragan sa Novog Beograda, živa legenda glavnog grada Srbije, za kojeg mnogi znaju. Voli da razgovara sa ljudima jer ga to ispunjava. U slobodno vrijeme voli da „baca\” freestyle. Bio je autor radijske emisije „Gospodar Ljubavi\” koja se emitovala na SKC radiju od 2003. do 2005. godine. Tačno u 22h počinjala je njegova emisija u kojoj je slušaocima rješavao ljubavne probleme. Dragan je publici bio poznat kao Extra Kale, ekspert za sve i svašta. Kaleta možete sresti svuda u Beogradu. Gde god da je on prisutan, tu je i pozitivna energija.

\"kale1\"

Neki ljudi su muzičari, neki autori, neki umjetnici, a Kale je jednostavno – gospodar vremena! Ovladavanje flowom i freestyleom za neke repere ostane nedosanjani san, a Kale se s tim kvalitetama rodio.

Kako zvuči bezvremenski hip hop, Kaletovi monolozi i pjevanje u gradskom prevozu, spontani razgovori sa mladim Beograđanima pogledajte u video prezentacijama legende muzike i svemira:

Na youtube kanalu Kale gospodar vremena je preko 900 klipova, stoga uživajte… 

Pripremio: Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: