Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Gdje dočekati 1.Maj: Par iz BiH za 16.000 KM 1. Maj provodi na Maldivima!

maldivi
Preuzmite sliku

Popularno

Najveći interes je za aranžman u Istanbulu, gdje je već danas odletjela prva grupa putnika

\"maldivi\"Jedan bračni par iz BiH predstojeći 1. maj, Praznik rada, dočekat će na Maldivima, a to zadovoljstvo koštat će ih najmanje 16.000 KM, potvrđeno je u Turističkoj agenciji \”Relax Tours\” u Sarajevu.

Jeftiniji aranžmani

Ipak, u BiH, gdje veliki dio stanovništva živi na granici siromaštva, ovakvi su slučajevi rijetkost, ali, kako navode turistički radnici, zainteresiranih za putovanja i aranžmane s nižim cijenama ima dovoljno.

– Ljudi se teško odriču tradicije i mnogi žele putovati za 1. maj. Osamdeset posto bh. putnika traži cijene aranžmana između 300 i 600 KM i ima dosta zainteresiranih – kaže za \”Dnevni avaz\” Fatima Jašarević, direktorica \”Relax Toursa\”, prenosi Dnevni Avaz

Turska najzanimljivija

I u agenciji \”Sol Azur & Buena Vista\” ističu da prvomajski aranžmani \”idu kao halva\”. Najveći interes je za Istanbul, gdje je već danas odletjela prva grupa putnika, koja će po cijeni od 500 KM tu dočekati Praznik rada. Kako kaže Omar Ibrahimagić, još oko 400 bh. građana sprema se za let u istom pravcu.

– Dobro nam idu i rezervacije za Rim, Beč, Pariz – kaže Ibrahimagić.

I u nekoliko drugih turističkih agencija potvrdili su nam da je najveći interes građana za prvomajska putovanja u Istanbul.

Ukoliko još niste odlučili a imate namjeru otputovati negdje, onda budite dio naše nagradne igra u kojoj vam turistička agencija HIT-TOURS poklanja, poklon karticu u iznosu od 300KM, ulovi učestvovanja: OVDJE.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: