Nedjelja, 27. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Željko Komšić: Changed his status to Single (FOTO)

komsic-karikatura
Preuzmite sliku

Popularno

Vijest koja je obilježila jučerašnji dan jeste istupanje Željka Komšića iz redova SDP-a

\"komsic-karikatura\"SDP BiH je ostao bez čovjeka. Iz partije je istupio Željko Komšić. Na posljednjim izborima je dokazao da je prvi u redovima SDP-a BiH i omiljen u narodu. Građani BiH povjerili su mu 331.000 glasova. U svojoj izjavi za FTV između ostalog Željko Komšić je izjavio: \”Svi moraju znati da ne može postojati partija i lični interes koji su bitniji od države. Ukoliko ne dođe do promjene, onda je vrijeme za neke nove političke procese i političke činjenice u BiH.\”

U kojem će se pravcu dalje odvijati scenarijo SDP-Komšić to ćemo da vidimo u narednim danima. Međutim, baš kao i svaki put do sada, svaki važniji politički, društveni, sportski ili kulturni događaj u našoj zemlji ne može da prođe bez \”glasa naroda\” na društvenim mrežama, uistinu kao nebrojno mnogo puta do sada Bosanci i Hercegovci ističu svu kreativnost vezanu za aktuelni događaj. 

Ovaj put fokus je na Komšiću, pa tako smo mogli pročitati status na facebooku u kojem se kaže: \”Narednih dana ćemo u medijskom krilu SDP-a zvanom Avaz čitati sve najgore o Komšiću. Očekujem i bris grla na naslovnoj…\”

Neki su se osvrnuli i na gramatiku dokumenta kojim Željko Komšić traži brisanje imena sa evidencije članova SDP-a: \”organaizacija\”, \”predsjenik\”, \”su skladu\”, \”evidenicje\”… izgleda da mu se baš žurilo…\”

Ipak jedna fotografija je rezultat posebne inspiracije. Naime, neko je bio posebno dosjetljiv, a pogledajte o čemu se zapravo radi:

\"zeljkofb\"

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: