Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Bosna i Hercegovina svrstana među 10 nevjerovatnih novih avantura za 2012.

Rafting
Preuzmite sliku

Popularno

Bosna i Hercegovina svrstana među 10 nevjerovatnih novih avantura za 2012. Josh Roberts je za Smarter Travel napisao tekst \”10 nevjerovatnih novih avantura za 2012\”, a tekst je objavljen i na “Yahoo Travel”. Ono što je zanimljivo u tom tekstu jeste da se na 5 mjestu nalazi Bosna i Hercegovina.

\"Rafting\"O.A.R.S., kompanija koja se bavi raftingom na rijekama, nudi 9-dnevnu turu po Bosni i Hercegovini koja je i uvrštena u ovaj tekst. U ponudi piše – uživajte u turneji Sarajevo (jedan od najljupkijih i najinteresantnijih evropskih gradova), Banjaluka i Mostar, kombinovano sa tri odvojena dana raftinga na Tari, Vrbasu i Neretvi. Pješačite kroz guste šume do vodopada Skakavac i srednjovjekovnog sela Umoljani u srcu Dinarida.

Ovakvu turu O.A.R.S. planira sa polascima 12. i 21. avgusta a po cijeni od 2990$ na bazi dvokrevetnog smještaja. Doplata za single smještaj je 465$. Kad pogledamo ove preporuke ne možemo se oteti utisku da mnogi bolje rade na promociji turističkih potencijala od onih koji troše državne budžete za istu namjenu.

Izvor: Intermezzo.ba/Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: