Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Atraktivna djevojka namjerno prenosila HIV beogradskim biznismenima

seksi-plavusa
Preuzmite sliku

Popularno

Dvadesetsedmogodišnja marketing menadžerica M. Č., nakon što je otkrila da je zaražena virusom HIV-a, riješila je da se osveti muškarcima tako što je prenijela virus na najmanje petericu beogradskih biznismena.

seksi-plavusa

Kako javljaju srbijanski mediji, ona će u narednim danima biti uhapšena zbog namjernog širenja virusa HIV. Policija joj je ušla u trag prije mjesec dana kada ju je prijavio bivši ljubavnik, kojeg je zarazila, nakon čega je on virus prenio supruzi.

“On je prvi osjetio simptome, a onda i njegova supruga. Pošto im je iz dana u dan bilo sve lošije, otišli su kod privatnog ljekara i uradili analizu krvi. Tada su saznali da su HIV pozitivni. Žena se odmah razvela od njega, a on je podnio prijavu policiji”, rekao je jedan od inspektora.

Djevojka je zaraženom muškarcu priznala da je još u maju 2009. godine saznala da ima AIDS. Osim toga, rekla mu je da on nije jedina žrtva, već da je za to vrijeme imala odnose s još četvericom muškaraca. Objasnila mu je da je imala namjeru osvetiti se cijelom muškom rodu.

Klix.ba / Tuzlanski.ba / Foto: Ilustracija

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: