Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Aida traži ljubav sa ljetovanja!

aida alo
Preuzmite sliku

Popularno

Tekst u cjelosti prenosimo sa Alo.rs

\"aidaAida Turalić (24) iz Sarajeva ovog leta bila je s društvom na moru u Bristu, kod Gradca u Hrvatskoj, i tamo upoznala mladog Beograđanina. Odmor se završio, a Aida se vratila kući, ali je ljubav, međutim, ostala, pa sada traga za njim preko novina!

– Čim sam ga upoznala osetila sam nešto… I mislim da je to bilo to, barem meni. Nije trajalo nešto dugo, ali meni je bilo i predugo i nešto najlepše što sam ikada osećala – rekla je zaljubljena Sarajlijka novinaru „Alo!\” kome se obratila za pomoć.

Možda je bilo krivo more, tek Aida je ostala bez kontakta svog dragog i sada pokušava da ga pronađe. Ni daljina joj, kaže, nije bitna.

– Tražim ga jer sam osoba koja želi da se bori za nešto što mislim da vredi, bez obzira na daljinu i na sve. Ako ovo dođe do njega, volela bih samo da čuje šta jedna osoba oseća prema njemu, kao i da bih dala sve u pokušaju da ga zadržim u svom životu na jedan veličanstven način. Samo iznosim svoja osećanja, jer se stvarno trudim doći do njega svim silama, da vidim da li je imalo obostrano… Ako nije, drago mi je što sam borac ostala i barem pokušala – poručuje ona.

Iako su ime i prezime beogradskog Romea poznati redakciji, nećemo ga objavljivati, ali ga ovim putem pozivamo da nam se javi i da neki zaključak ovoj nesvakidašnjoj ljubavnoj priči.

Tuzlanski.ba

POSTER: Pomozimo Aidi Turalić da pronađe svoju ljubav sa ljetovanja!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: