Foto: Tuzlanski.ba

Moderan i pristupačan koncept bankarstva predstavljen klijentima Banke.

NLB Banka d.d., Sarajevo je u prisustvu brojnih poslovnih partnera i klijenata, kao i predstavnika medija, otvorila novu poslovnicu u Sarajevu u ulici Ferhadija broj 10. Moderno i savremeno uređeni prostor je u potpunosti prilagođen potrebama klijenata i pruža veoma pristupačan koncept bankarstva.

Novu poslovnicu su otvorili direktor NLB Banke Senad Redžić i predsjednik Nadzornog odbora NLB Banke, Blaž Brodnjak.

nlb-poslovnica-sarajevo-ferhadija002-20160129

Otvaranje nove poslovnice u Ferhadiji još je jedan korak u planiranom širenju poslovne mreže NLB Banke, koja danas posluje putem 39 poslovnica. Širenje mreže poslovnica prati i intenzivan rad Banke na razvijanju ponude proizvoda i usluga za građane i privrednike. Uprkos izazovnom okruženju u kojem poslujemo, u protekloj godini smo poslovali stabilno, ostvarujući dobre poslovne rezultate. Osim rasta u svim segmentima poslovanja, uvodili smo nove usluge, prilagođavali smo ponudu potrebama klijenata i renovirali mrežu poslovnih jedinica kako bi bili još pristupačniji našim klijentima.“ – istakao je Senad Redžić, direktor NLB Banke d.d, Sarajevo.

Nova poslovnica NLB Banke će svojim klijentima pružiti cjeloviti finansijski servis koji uključuje transakcijsko i kartično poslovanje, štedne i kreditne proizvode, elektronsko i sms bankarstvo, a svim klijentima je omogućeno da dobiju finansijske savjete kako bi odabrali usluge Banke koje odgovaraju njihovim potrebama.

U ovoj godini nastavit ćemo s predanim radom, unapređenjem kvaliteta i asortimana usluga kako bi bili još konkurentniji na tržištu, te osigurali da naši klijenti imaju svoju banku koja je tu da ih savjetuje, sasluša, usmjeri i ponudi im kvalitetna finansijska rješenja, koja će zadovoljiti njihove potrebe“, zaključio je Senad Redžić, direktor NLB Banke d.d, Sarajevo.

U nastojanju da zadovolji potrebe svojih klijenata, pružajući kvalitetne i cjenovno prihvatljive finansijske usluge, Banka je ponudila i novu akciju kredita za fizička lica koja traje do 30. juna ove godine, a koja osigurava još povoljnije uslove kreditiranja, niže kamatne stope i duže rokove otplate.
Za više informacija molimo posjetite: www.nlb.ba