Utorak, 15. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Vozači oprez, zima dolazi: PETLAS best buy guma ove zime

Preuzmite sliku

Popularno

S pojavom hladnijih dana vrijeme je za zimske gume. Jeste li znali da su zimske gume od drugog materijala, puno mekše i puno bolje se ponašaju na kiši, ledu i snijegu? U dvije trećine slučajeva, uzroci prometnih nesreća koje se dogode zimi, izravno ili neizravno, uključujući i padavine na prometnicama, su loše gume. Izbjegnite neugodne scenarije i montirajte gume na vrijeme!

Turski proizvođač Petlas guma na tržištu nudi najbolji omjer cijene i kvalitete zato ove zime ne dvojite kada su gume u pitanju.

„Proklizavanje i gubitak kontrole nad automobilom u zimskim uslovima vožnje moguće je izbjeći samo ako se na automobilu nalaze zimske gume. To sam spoznao na teži način, ne bih si nikada više dopustio vožnju s lošim gumama. Na vozilo sam već montirao obvezne zimske gume, preporukom sam se odlučio za Petlas marku guma.“ Izet, kupac u GUMA M Sarajevo.

  • Petlas je najveći proizvođač guma u TURSKOJ, broj 1 u proizvodnji guma, s najvećim rasponom dimenzija u ponudi. Od aviona do kamiona! Petlas također posjeduje dozvolu i certifikate za proizvodnju specijalno zahtjevnih guma za vojne programe.

  • Kupovina seta Petlas guma donosi vam loptu GRATIS! Upravo zato je kupovina guma u GUMA M centrima ove zime pun pogodak i donosi puno zabave za vaše najdraže i veći stepen sigurnosti. Više informacija saznajte  OVDJE.

    Uz Petlas u GUMA M centrima možete kupiti i brendove kao što su Michelin, Matador, Uniroyal i mnoge druge uz popust do 25%.

  • „S prvim niskim temperaturama počela je sezonska zamjena zimskih guma. Od 1.11. kreće ludilo. Prije početka radnog vremena parking već bude pun, a kupci nestrpljivo čekaju svoj red. Posla bude preko glave. Kiša i niže temperature su već počele, zato je već danas idealan trenutak da montirate zimske gume na Vaše vozilo bez gužvi, bez čekanja u GUMA M centroima.“ Admir Delić, voditelj servisa GUMA M Tuzla. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,