Ponedjeljak, 17. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Razbio novi Volkswagen samo dva metra nakon izlaska iz auto salona

Preuzmite sliku

Zastupništvo VW-a u Indiji bilo je mjesto incidenta u kojem je razbijen novi VW Virtus, limuzina s četiri vrata za lokalno tržište

Zamislite ovo – sunčan je dan, a vi preuzimate svoj potpuno novi automobil. Ali za nekoliko minuta, prednji dio je smrskan i auto leži dijagonalno na cesti. To je upravo ono što se dogodilo kupcu automobila u Indiji, koji je preuzeo novi sjajni automobil ispred salona.

Zastupništvo Volkswagena u Rajahmundryju u Indiji, naime, bilo je mjesto dramatičnog incidenta u kojem je razbijen novi zlatni Virtus – pristupačna limuzina s četiri vrata za tržišta u razvoju poput Indije.

 • Nažalost, novi je automobil izgubio svoj sjaj samo nekoliko trenutaka nakon što je napustio salon, nakon što je pao s povišenog zidića salona dva metra na obližnju ulicu.

  Uprskos težini pada, šteta na VW Virtusu nije velika kao što se moglo očekivati. Međutim, automobil će trebati novi prednji branik i neke komponente ovjesa. Fotografije sugeriraju da se zračni jastuci nisu aktivirali.

 • RushLane, koji je izvijestio o incidentu, izrazio je zabrinutost oko lakoće dobivanja vozačke dozvole u Indiji.

  Budući da mnogim mladim vozačima nedostaje odgovarajuća obuka i iskustvo, ovakve su nesreće tamo nažalost prečeste. Iako se nadamo da je vozač VW Virtusa bio vezan sigurnosnim pojasom i izbjegao ozljede, također je moguće da je automobil bio prazan u trenutku nesreće, ako je netko zaboravio pravilno zategnuti ručnu kočnicu.

  Nesretni VW izvučen je dizalicom uz pomoć prolaznika. Nadajmo se da će osiguranje pokriti troškove popravaka i da će novi vlasnik sigurno uživati na cesti još mnogo kilometara bez daljnjih problema. (Jutarnji.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,