Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Meta System: Ugradnja električnih i mehaničkih zaštita, tunning, parking senzori, led svjetla…

Preuzmite sliku

Popularno

META SYSTEM Tuzla je osnovan 1998 godine i od tada slijedi put kvalitete, svjesni da budućnost čeka samo one najuspješnije. META SYSTEM Tuzla je jedini ovlašteni zastupnik i serviser za prodaju i ugradnju autosigurnosnih sistema META SYSTEM na području Bosne i Hercegovine.

Električna zaštita

Većina standardnih sistema protiv krađe ne štite unutrašnjost vozila, stvarajući time provalnicima priliku za krađu raznih privatnih stvari (radio, mobitel, lične stvari, itd…). Provalnici mogu pokušati onesposobiti tvornički ugrađen alarmni uređaj bez da budu ometani. Dok će sa ugrađenim alarmnim sistemom svaki pokušaj deaktiviranja biti onemogućen. Sirena i zvučnik alarma se aktiviraju prije svakog pokušaja provale, tako će provalnici izgubiti dragocjeno vrijeme u pokušaju da ih neutraliziraju.

U ponudi možete pronaći META SYSTEM alarmne uređaje i META SYSTEM imobilizere za putnička vozila i motocikle uz 3 godine garancije!

 • Mehanička zaštita

  METALOCK – Blokada upravljačkog sistema sa ABLOY Protec cilindrom koja je ocjenjena kao jedina neprobojna brava na tržištu. Ova zaštita se ugrađuje na vratilo volana čime spriječava njeno okretanje a time i samu krađu vozila. Jednostavna i brza ugradnja, elegantan finish gdje se nakon ugradnje vidi samo brava, dva ključa i nebrobojna brava su samo neke od odlika ove nove zaštite.

  Iz ponude pored gore pomenute najsigurnije i najkvalitetnije mehaničke zaštite Metasystem d.o.o. Tuzla nudi svojim klijentima mehaničke zaštite BEAR-LOCK i ZEDER.

 • Tunning

  Chip tunning je najbrži, najjednostavniji, najsigurniji i naravno najjeftiniji postupak kojim možete vašem ljubimcu da podarite još dodatne snage. Zavisno od vrste motora (dizel, benzin, turbo dizel, turbo benzin) varira učinkovitost chip tunninga. Turbo motori (dizeli i benzinci) imaju najveći stepen poboljšanja performansi i on je otprilke 25% dok obični atmosferski motori imaju oko 10%. Ukoliko ste ljubitelji tuninga i razmišljate da svog ljubimca učinite bržim, više informacija saznajte Ovdje.

 • Pored navedenih usluga META SISTEM pruža i dugu lepezu ostalih usluga, poput:

  – Zamjena ulja za Vaše ljubimce

  – Metatrack – satelitsko praćenje vozila

  – Servis i punjenje klime

  – Ugradnja parking senzora

  – Ugradnja led svjetala

  – Ugradnja centralnog zaključavanja

  Svim klijentima od ponedeljka 04.05.2020. godine Meta System nudi BESPLATNU dezinfekciju ozonom. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje