Subota, 25. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Kamper na dva sprata: Dašak luksuza za ljubitelje avantura

Preuzmite sliku

Popularno

Zahvaljujući dodatnom prostoru u kamperu ima dovoljno mjesta za standardnu kuhinju, dnevnu i spavaću sobu, kao i bar te sobu za ispijanje čaja. Tu je i mini kupatilo s tuš-kabinom, ali i prostor za pranje veša…

Kada proizvođači kampera žele dodati životnog prostora u ovo vozilo na četiri točka, obično naprave duži model. No kineska firma SAIC Maxus odlučila je dodati još jedan sprat.

Kamper The Life Home V90 Villa ima dva sprata, a obuhvata čak i lift s kojim kretanje unutar vozila postaje vrlo jednostavno. Kada se parkira i prošire svi dijelovi za noćenje, izgleda više poput luksuznog stana nego priručnog doma na točkovima, prenosi punkufer.hr.

  • Drugi kat je zapravo pop-up koji se može izdužiti na punu visinu i širinu pritiskom na dugme. Kada se to učini, gornji kat se prostire na 12 kvadratnih metara, dok je prizemni dio oko osam kvadratnih metara veći.

    Zahvaljujući dodatnom prostoru u kamperu ima dovoljno mjesta za standardnu kuhinju, dnevnu i spavaću sobu, kao i bar te sobu za ispijanje čaja. Tu je i mini kupatilo s tuš-kabinom, ali i prostor za pranje veša.

    Na drugom spratu nalazi se i balkon s kojeg puca pogled na okolicu. Kakav će to pogled biti, ovisi naravno o vama i vašoj lokaciji.

    Kamper The Life Home V90 Villa zasad se prodaje samo na kineskom tržištu po cijeni od oko 413.000 dolara. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,