Utorak, 9. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Iskoriste akciju: Unitrade pripremio specijalni popust od 15% na dijelove kočionog sistema

Preuzmite sliku

Od 27.6. do 30.7.2022. posjetite najbliži Unitrade centar i iskoristite popust od 15% na dijelove kočionog sistema.

Kočnice su za sigurnost u prometu jednako važne kao i brza reakcija vozača.  Kočioni sistem vozila se sastoji od komponenti koje se s vremenom troše. Komponente kao što su disk pločice, diskovi, kočiona kliješta, ulje za kočnice je potrebno redovno pregledati, popraviti ili izmijeniti.

Kako prepoznati kada trebamo servis kočnica?

Kočnice auta škripe ili vibriraju pri kočenju

Produžen zaustavni put vozila

Uključena je signalna lampica za kočnice ili ABS

Volan se trese ili automobil vuče u jednu stranu pri kočenju

Pri pritisku papučice imate “spužvasti” osjećaj ili ste osjetili propadanje kočnice

Preporučujemo pregled ili servis kočionoga sistema u bilo koje doba godine, a posebno ako planirate duže putovanje s većim opterećenjem (više putnika i prtljage ili automobil vuče prikolicu).

Važnost ugradnje kvalitetnih dijelova

Pri ugradnji dijelova, važno je obratiti pažnju na kvalitetu dijelova koji se ugrađuju. Promjena diskova može biti skupa, ali zbog sigurnosti svih sudionika u prometu koristite dijelove kvalitete prve ugradnje (OEM dijelovi). Troškovi nastali uslijed korištenja jeftinih i nekvalitetnih alternativa mogu biti višestruko veći od „uštede“ pri kupnji.

U našim centrima koristimo dijelove proizvođača kao što su Bosch, Brembo, NTN SNR, SKF, Jurid, a uz dijelove kvalitete prve ugradnje dajemo i garanciju na uslugu.

Cijene i AKCIJA na servis kočnica u Unitrade centrima

Uz vrhunsku uslugu, ugradnju dijelova proizvođača kvalitete prve ugradnje kao što su Bosch, Brembo, NTN SNR, Jurid, Shaftec, te garanciju na rad i dijelove od 12 mjeseci, tijekom akcijskog razdoblja (27.6.-30.7.2022. godine) iskoristite i 15% popusta na dijelove za servis kočionog sistema.

Iz ponude izdvajamo AKCIJSKE CIJENE zamjene disk pločica i diskova:

  • NAPOMENA: Navedene su cijene s ugradnjom u Unitrade servisu. Proizvođači disk pločica i diskova su Brembo i Bosch. Cijene za istu marku i modele vozila se mogu razlikovati u ovisnosti o vrsti i snazi motora, te godini proizvodnje vozila.

    Za informaciju o cijeni servisa kočnica Vašeg vozila pošaljite upit ili kontaktirajte najbliži Unitrade centar:

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje