Utorak, 15. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Auto-oglas nasmijao region: “Proklinjem dan kada sam ga istjerao iz salona”

Preuzmite sliku

Popularno

“Prodajem ga jer mi se smučio, stalno mi se kvari u posljednje vrijeme i nemam više živaca za njega. Bolje da ga prodam nego da ga zapalim…”

Izgleda da je više vremena provedenog u kući tokom epidemije korona virusa probudilo dodatnu kreativnost u nekima od nas, prenosi Telegraf.rs.

Naime, jedan sivi Chevrolet Cruise 1.6, iz 2012. godine, je toliko izmaltretirao svog vlasnika, da je on odlučio da ga proda, uz oglas u kome objašnjava zbog čega mu se auto “smučio” i zašto “više nema živaca za njega”.

“Proklinjem dan kada sam ga istjerao iz salona”

– Prvi sam vlasnik, prava je kilometraža, ako nekom smeta mogu časkom da je korigujem. Prodajem polovan auto i ne može poslije 265.000km da izgleda kao nov jer znam kakav je bio u salonu.

– Prodajem ga jer mi se smučio, stalno mi se kvari u posljednje vreme i nemam više živaca za njega. Bolje da ga prodam nego da ga zapalim. Mrzi me da nabrajam šta sam mu sve mijenjao i koliko mi je para uzela kršina.

– Dijelova rijetko gdje ima, a i kad nađem koštaju kao da vozim avion a ne auto. A tako i troši – kad na otvorenom troši 8 litara ja od sreće skačem, po gradu bolje da ne znate koliko troši-treba mi cisterna da je vučem za sobom. Ima ugrađen plin ali ne smijem da vozim na plin jer sam zbog plina već jednom radio glavu motora na 105.000 km.

– Ne mogu više, nemam više ni para ni živaca za njega, nisam valjda osuđen da se sa njim do groba borim. Niko neće ni da ga ukrade, ni lopovi ga neće. Nemam živaca da ga slikam više niti imam namjeru da ga perem, takav je kakav je, smučio mi se. Proklinjem dan kada sam ga istjerao iz salona, bio je 03.04.2012. Da je dobar ne bi bio ovdje gdje jeste! (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,