Utorak, 20. Mart 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Offline Instagram za korisnike Android uređaja

Mark Zuckerberg najavio je kako će Instagram za Android dobiti način rada izvan mreže s automatskom sinkronizacijom u pozadini nakon idućeg spajanja na Internet.

Na Facebookovoj konferenciji za developere Facebook F8, Mark Zuckerberg je objavio novitete što se tiče Facebooka, ali i novitete što se tiče Facebookove popularne aplikacije za uređivanje i dijeljenje fotografija, Instagram.

Tako bi korisnici mobilnih uređaja baziranih na operativnom sistemu Android uskoro mogli uštediti na podatkovnom prometu zahvaljujući  novom  načinu rada.

Tako će korisnici bez pristupa Internetu unutar Instagrama moći vizualizirati prethodno preuzeti sadržaj feeda, napisati komentar, sačuvati poruke ili pak prestati pratiti određenog korisnika.

Sve promjene koje korisnik učini u izvanmrežnom načinu radu spremaju se te pri prvom spajanju uređaja na Internet slijedi automatska sinkronizacija u pozadini.

Spomenuti izvanmrežni način neće biti moguće iskoristiti u kombinaciji s novom funkcionalnošću Instagram Stories. (Bug.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje