Srijeda, 18. Juli 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Nova prilika za kolekcionare: Ponovo se prodaje Hummer Tupaca Shakura

Prije nešto više od godinu dana posljednje vozilo legendarnog repera prodano je po basnoslovnoj cijeni od 337.144 USD, a sada bi cijena mogla biti višestruko niža. 

Naime, prošlogodišnja prodaja nije odrađena do kraja jer je kupac na kraju odustao ne mogavši skupiti na vrijeme cjelokupan iznos. Hummer će stoga opet na aukciju, i to 17. augusta. a ovaj put se ne očekuje da će postići cijenu osjetno višu od 100.000 USD.

Tupac Shakur je Hummer H1 kupio samo mjesec dana prije no što je smaknut na ulicama Las Vegasa. Vozilo se od tada nalazi u vlasništvu njegove majke, Afeni Shakur, a posljednjih godina je promijenio nekoliko vlasnika. Iako star 20 godina, Hummer je u besprijekornom stanju sa svega 16.256 prijeđenih kilometara.

  • Radi se o pick-up izvedbi s vjerojatno maksimalnom opremom koja se isporučivala u to vrijeme. Tako je interijer presvučen bež kožom, a ugrađena je i dekoracija od plemenitog drveta. Bogata oprema uključuje klimatizaciju, el. podizače svih stakala te moćni audio sustav s CD izmjenjivačem. Izvana se vozilo distancira terenskom dekoracijom u obliku off-road svjetala, čelične zaštite prednje maske i dakako vitla. Motor je 6,5 V8 turbodizelaš u kombinaciji s automatskim mjenjačem. (index.hr)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,