Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vranješ: “Publika u Mejdanu nama će biti osmi igrač”

Preuzmite sliku

Susret BiH – Danska igrat će se u nedjelju u 20.15 sati u KSC Mjedan u Tuzli, a sudit će ga Portugalci Duarte Santos i Ricardo Fonseca.

Mislim da ćemo odigrati dobru utakmicu, da se nećemo osramotiti što je najvažnije. Rezultat nije u drugom planu, pokušat ćemo da iznenadimo, rekao je selektor rukometne reprezentacije BiH Dragan Marković na pres-konferenciji u Tuzli povodom utakmice kvalifikacija za EP 2016. protiv Danske.

Izrazio je bojazan da igrači “ne izgore u želji da pobijede”.

Ako izgubimo, mi smo ipak osvojili bod u Bjelorusiji koji nam daje sigurno snage i nade za plasman na još jedno veliko takmičenje u Poljskoj”, dodao je Marković.

Rukometna reprezentacija BiH će u nedjelju u dvorani “Mejdan” u Tuzli igrati protiv jedne od najboljih rukometnih ekipa na svijetu. Uprkos jačini protivnika, optimist uoči ovog meča je reprezentativac BiH Vladimir Vranješ.

Mi se spremamo kao i za svaku drugu utakmicu. Dvorana će biti puna, a to će nama sigurno biti osmi igrač, odnosno motiv više da ostavimo srce na terenu. Nadam se pozitivnom ishodu utakmice”, istakao je Vranješ. (Fena)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,