Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ulaz besplatan: Rukometašima Slobode potrebna podrška navijača protiv Prijedora (VIDEO)

Preuzmite sliku

Povodom utakmice 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za rukometaše danas je press konferenciju održao RK “Sloboda Solana”.

Solari u sutrašnji meč na domaćem parketu protiv ekipe Prijedora ulaze sa bilansom od jedne pobjede i tri uzastopna poraza.

Od samog starta sezone trener RK Sloboda Solana Mirza Bulić suočava se sa brojnim povredama igrača.

  • press-sloboda-solana004-20151009
  • Ni sutra nećemo biti kompletni, lišeni smo usluga Brčaninovića i Kavazavoća. Međutim, koga nema bez njega se mora. Sve ćemo dati da sutra ostvarimo pobjedu koja će podići moral i atmosferu u ekipi za nastavak prvenstva.” – kazao je Bulić.

    Najzvučnije pojačanje u redovima Solara Marko Karaula smatra da ako on i njegovi saigrači ispoštuju sve zahtjeve trenera, Sloboda može do pobjede.

    Ako svi damo svoj maksimum vjerujem da možemo savladati Prijedor. Atmosfera u ekipi je dobra, vrijedno radimo i treniramo vrijeme je da to pokažemo i na parketu.” – istakao je Karaula.

    Obzirom da se radi o važnom meču za Sloboda Solanu, uprava kluba je odlučila da se ulaz za sutrašnju utakmicu sa Prijedorom koja počinje u 16:30 sati, neće naplaćivati. Opširnije pogledajte u video prilogu. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje