Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Svi u Mejdan: Rukometašima Slobode više nego ikad potrebna naša podrška (VIDEO)

Preuzmite sliku

Poraz u Mostaru u prethodnom kolu od ekipe Zrinjskog rezultatom 34:22 rukometaše Sloboda Solane zakucao je za dno tabele sa salodm od svega 10 osvojenih bodova.

Popularni Solari ukoliko žene i naredne godine biti član Premijer lige BiH nemaju pravo na kiks do kraja prvenstva.

Već danas pred domaćom publikom imaju izuzetno težak zadatk. U goste im stiže trećeplasirana ekipa Maglaja. Pobjeda nad timom koji se bori za izlazak na euro-scenu bila bi prava senzacija i prvi korak u borbi za opstanak.

Trener rukometaša Sloboda Solane Mirza Bulić na press konferenciji za medije kazao je kako su on i njegovi igrači itekako svjesni situacije u kojoj se trenutno nalaze.

Sigurno da je Maglaj veliki favorit. To će biti jako teška utakmica za nas, međutim nema čega da se bojimo. Moramo pokazati maksimalno zalaganje i borbenost na parketu i uz podršku navijača pružiti maksimum koji će nas voditi do pobjede” – kazao je Bulić.

Ohrabrujući podatak je da u redovima Sloboda Solane nema nespremnih i povrijeđenih igrača osim Omara Babovića koji vuče manju povredu ali će vjerovatno biti u kombinaciji za utakmicu.

Podršku sa tribina najavila je i navijačka skupina “Fukare” Tuzla koja ujedno poziva i sve ljubitelje rukometa da dođu u Mejdan i daju podršku našim rukometašima.

Utakmica između Sloboda Solane i Maglaja igra se u danas u Maloj dvorani Mejdan sa početkom u 17:00 sati. (Tuzlanski.ba)

SLOBODA SOLANA – MAGLAJ 06.02.2016.Okupljanje u Fukare Fan Club-u (MEJDAN) od 15:30h ULAZ BESPLATAN ZA NAVIJAČKU SKUPINU FUKARE TUZLASVI U MEJDAN !!

Posted by Fukare Tuzla 1987 on 5. Februar 2016

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,