Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sarajlijama važnija kafa od utakmice reprezentacije!

Preuzmite sliku

Rukometna reprezentacija BiH u dvorani „Mirza Delibašić“ u okviru baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kataru savladala je ekipu Islanda rezultatom 33:32. U Skenderiji je „pao“ favorizovani Island, a rukometni Zmajevi su savladali goste veličanstvenom igrom i na krilima raspoloženog Nikole Prcea, piše novinska agencija Patria.

Revanš utakmica igra se 15. juna u Rejkjaviku. Inače, interesantno je da su rukometaši utakmicu igrali pred malobrojnom publikom, a vraćali su se iz minusa od četiri gola.

Iznenađujući mali broj gledatelja mnoge je iznenadio, a nešto ranije Enid Tahirović, nekadašnji golman reprezentacije danas je na Facebook profilu napisao da je pesimista.

Lagani pesimista što se tiče broja gledalaca na tekmi. Valjda je ovdje kafa bitnija od tekme reprezentacije – napisao je Enid, a njegova predviđanja su se obistinila.

Ipak, izabranici Dragana Markovića pružili su publici koja je došla u Skenderiju nezaboravan spektakl i patriotizam. Mnogi su večeras mogli naučiti kako se igra za dres sa bh. grbom. (Foto: Sarajevski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje