Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Svaki trenutak je pravi – da uzmeš svoj dobitak!

Preuzmite sliku

Popularno

Kladio si se na fudbal, košarku, tenis ili nešto što uopšte nema veze sa sportom? Novac možeš da uzmeš i ranije.

Opcija se zove Turbo Cash i stvarno ti donosi turbo keš! Kada god želiš, možeš da naplatiš svoj tiket. Koliko ti parova voliš da imaš na svom tiketu? To u ovom slučaju nije naročito važno jer na naplatu idu i singlovi!

Tiket koji naplatiš kroz Turbo Cash opciju uopšte ne mora da bude dobitan na kraju. Situacija može da bude sljedeća: tri para na tvom tiketu su prošla, ali su ostala još dva meča da se igraju. Šta je najbolje da uradiš u tom slučaju?

Dva preostala meča ti nisu naročito sigurna i misliš da bi trebalo ipak da se nekako ogradiš. To možeš da uradiš dok čekaš početak mečeva sa svog tiketa ili čak i kada su oni počeli. Dodatnu draž daje to što i dok utakmica traje, ti imaš opciju da zatražiš Turbo Cash!

  • Sačekaš da počne meč koji odlučuje o sudbini tvog tiketa. Odigrao si na golove u Njemačkoj, znamo da oni vole da se raspucaju u terminu od 15:30. Idealan uvod za Engleze. Ali, šta ćemo ako mečevi ne krenu po planu? Naravno, idealan je scenario u kom su svi raspucani, kao što često zna da se dogodi. Ukoliko se to ne desi, samo od tebe zavisi kada ćeš  „dići ruke“ od tiketa.

    Naravno, prilikom Turbo Cash isplate, ponovo se obračunavaju kvote. Potrebno je da tiket bude aktivan, tj. da nijedan od događaja na tiketu nije promašen. Kvote će varirati, u zavisnosti od toga kolika je vjerovatnoća da se desi upravo ono što je odigrano. Da budemo precizni, kvote obračunate u Turbo Cash isplati poklapaće se sa onima u live klađenju. Zato se kod kladioničara stvara potpuno nova praksa.

  • Sada će, pored kalkulisanja oko mečeva koje treba odigrati, biti kalkulisanja i oko trenutka u kom treba naplatiti tiket. Da li je vrijedno rizika, da li su kola krenula nizbro, da li je bolje sačekati, odustati ili uzeti pare odmah? Mogućnosti je mnogo, a oni najsnalažljiviji će ovu opciju iskoristiti da razbiju eventualnu monotoniju.

    Nikome od nas u kladionici nije dosadno, ali će u Meridian kladionicama sada biti još zabavnije. Tvoj tiket će sada biti kao na berzi, u svakom trenutku ćeš moći da procjeniš koliko vrijedi i u skladu sa tim da profitiraš. Zabavi se uz Turbo Cash!

    Merdianbet.ba – Registruj se: https://goo.gl/H1kDPs

    (Tuzlanski.ba | Marketing)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje