Utorak, 24. April 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Futsal reprezentacije Portugala, Makedonije i BiH na turniru u Skoplju

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine učestvovat će na turniru u Skoplju gdje će za protivnike imati selekcije Makedonije i Portugala.

Prvi meč bh. tim će odigrati sa domaćinom turnira 5. decembra u 18 sati u dvorani ‘Borče Trajkovski’, dok je susret sa Portugalom na programu dan kasnije u 17 sati”, saopšteno je iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH).

Selektor Boro Matan za turnir u Makedoniji pozvao je sljedeće igrače: Stanislav Galić (Mostar SG Staklorad), Marin Šunjić (Mostar SG Staklorad), Ivan Matan (Alumnus, Hrvatska), Marijo Aladžić (Mostar SG Staklorad), Dejan Pavlović (Mostar SG Staklorad), Emir Milanović (Sofić Konjic), Ivan Ivanković (Square, Hrvatska), Tomislav Bevanda (Square, Hrvatska), Dario Markić (Uspinjača, Hrvatska), Mirko Hrkać (Zrinjski), Josip Bošković (Mostar SG Staklorad), Adnan Delihasanović (Tango), Dženan Čeligija (Tango), Slađenko Janković (Čelinac).

Reprezentativci BiH okupit će se u nedjelju, 4. decembra, u Trening centru N/FS BiH u Zenici odakle će krenuti za Skoplje. (Anadolija)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje