Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Extra Win Jackpot: Nenadu iz Mostara na račun “doletjelo” nevjerovatnih 77.543,30 KM!

Preuzmite sliku

Wwin kladionica je još prošle godine svoje igrače obradovala nizom dodatnih “fantazija” poput Lucky Six Binga, Loto 5/48, Loto 5/20, Loto 10/20, a prilikom svakog izvlačenja na online platformi poznate kladionice nalaze se i prekrasne hostese.

Svi uslovi za potpuno uživanje su se, dakle, stekli. Igrači mogu da se opuste i iz udobnosti vlastitog i toplog doma nestrpljivo u zimskim danikma gledaju kuglice koje izlaze. Igrati Lucky Six Bingo možete na dvije platforme, www.wwin.com i www.wwin-ba.com ali zamislite kakav je osjećaj imao sretni igrač čiji brojevi se nisu našli na kuglicama koje su ‘ugledale svjetlo dana’ u tom krugu. Naizgled razočarenje, ali Wwin i Bingo pobrinuli su se da taj trenutak dugo pamti. Obzirom da nije pogodio nijedan broj, njegov listić se našao među onim “luzerskim” koji dodatno učestvuju u izvlačenju Extra Win-a (Jackpota).

U Extra Win-u (Jackpotu) je sretnom dobitniku Nenadu D. iz Mostara izvučeno svih šest brojeva i moglo je da počne slavlje, pošto je na njegov račun “doletjelo” čak nevjerovatnih 77.543,30 KM!

Podsjetimo da je prije svega šest dana ponosni i sretni igrač Wwina Admir iz Hadžića za samo 47 feninga uplate uspio da zaradi 47.000 KM, a ko je sljedeći sretnik o kome će se se pisati? Možda to budete baš Vi. Latinska poslovica kaže kako je sretan onaj čovjek koji sjedi u svojoj kući. Ukoliko mu se iste večeri “poslože” brojevi, onda sreća može da bude poprilično velika, što su uostalom mogli da osjete sretni igrači Wwin Binga proteklih dana.

  • Jedinstvena igra na cijelom svijetu

    Podsjetimo, Wwin Bingo nije virtuelna igra. Kuglice koje se izvlače nisu kompjuterska animacija već se zaista nalaze u bubnju. Zato, za razliku od ostalih naizgled sličnih igara kod WWin Binga omjer dobitaka nije niti može biti unaprijed određen. Velika je to razlika od virtuelnih igara. Jedan dobitak ne uslovljava ali i ne isključije naredni. U svakom novom izvlačenju imate podjednake šanse kao u predhodnom, pa ako je Nenadu iz Mostara pošlo za rukom da se obogati, već danas može se posrećiti i vama.

    Od Wwin tima smo saznali da se integriraju još dva studija i to Loto 1 od 37 i Loto 10 od 80. (Sponzorisano | Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,