Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Emkić protiv Marjanovića u Novom Sadu: Jedan od nas neće dočekati kraj na nogama

Preuzmite sliku

Dugo očekivani i dva puta odlagani duel konačno će se dogoditi u ringu „Megdana“. Krajem novembra u Novom Sadu na „Megdanu 2“, jedan preko puta drugog staće Denis Marjanović i Igor Emkić, koji će se boriti za pojas u kategoriji do 84 kilograma.

„Ovo je treći pokušaj da se organizuje naš duel. Konačno smo dobili priliku da pokažemo ko je najbolji u ovoj kategoriji, a ja sam siguran da jedan od nas dvojice neće dočekati kraj meča na nogama. Meč neće biti ni u Banjaluci, ni u mojoj Tuzli, već na neutralnom terenu u Novom Sadu. Denis će sigurno imati veću podršku publike, ali u ringu ne važi ni atmosfera, ni pasoš“, rekao je Igor Emkić.

Denis Marjanović je prije četiri godine dobio pasoš Republike Srbije zbog specijalnih veza sa Republikom Srpskom, pa je praktično domaćin u tom duelu.

„Volim Novi Sad, imat ću veliku podršku publike. Kao što je Igor rekao, mi ćemo probati da nokautiramo jedan drugoga. On ima svojih slabosti, imam ih i ja i ko to uspije da iskortisti, biće pobjednik. Slažem se da jedan od nas neće na nogama dočekati kraj meča“, rekao je Denis Marjanović.

Iako su na konferenciji malo zaoštrili retoriku, na suočavanju su obojica pokazala da su veliki sportisti, prijateljski su se pozdravili, a zatim i dugo razgovarali.

Glavni promoter cijelog događaja je legendarni Peter Aerts. (u-klinchu.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje