Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zvijezda Manchester Cityja kupovinom VIP stolice podržava rad bh. premijerligaša

Preuzmite sliku

FK Borac je nakon samo jedne godine povratnik u najviši rang fudbalskog takmičenja u BiH, a ove godine bivši igrači ovog kluba, kao i prijatelji ekipe iz Banja Luke, odlučili su klub podržati kupovinom VIP personalizovanih stolica na stadionu.

Braća Kolarov su jučer posjetili ekspediciju Borca na pripremama na Zlatiboru, te su kupovinom stolica se pridružili Ognjenu i Stojanu Vranješu, Srđanu Grahovcu i Harisu Handžiću, koji su slijedili potez golmana Banjalučana Asmira Avdukića, koji je prvi kupio personalizovanu stolicu na tribinama zdanja u gradu na Vrbasu.

“Akciji prodaje sponzorskih paketa Fudbalskog kluba Borac za narednu takmičarsku sezonu pridružila su se i braća Kolarov, Aleksandar i Nikola, kupivši po jednu VIP personalizovanu stolicu! Njih dvojica su juče posjetili delegaciju Velikana iz Platonove na pripremama na Zlatiboru, a ugovor o kupovini stolica potpisaće čim dođu u Banjaluku, što će se, prema njihovim najavama, dogoditi vrlo brzo”, navodi se na zvaničnoj stranici “crveno-plavih”.

Nikola Kolarov sa Borcem je 2008. godine osvojio titulu šampiona Republike Srpske, dok mnogo poznatiji Kolorav, Aleksandar, nosi dres Manchester Cityja. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje