Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Za navijače Slobode obezbjeđen besplatan prevoz i ulaz na utakmicu protiv Olimpica

Preuzmite sliku

Navijačka skupina Fukare Tuzla počela je sa pripremama podrške fudbalerima Slobode u narednom 26. kolu BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Pred Crveno-crnim sa Tušnja predstoji težak meč u gostima kod ekipe Olimpica koja se bori za opstanak u društvu najboljih, dok će Slobodu svaki naredni izgubljeni bod udaljiti od šampionske titule.

Šef stručnog štaba FK Sloboda Husref Musemić u ovom susretu neće moći da računa na usluge kapitena Zajka Zebe koji će propustiti utakmicu zbog žutih kartona.

Tim povodom UG “Fukare 1987” Tuzla  obavještava svoje članove da je prevoz i ulaz na utakmicu protiv Olimpica besplatan.

Prijave se mogu izvršiti tokom današnjeg dana od 12 do 17 sati u prostorijama Udruženja u SKPC “Mejdan” uz prijavu obaveno sa sobom imati člansku kartu Udruženja. Broj mjesta je ograničen.

Utakmica između Olimpica i Slobode igra se u subotu 23. aprila s početkom od 16:00 sati. Pravdu na Otoci dijelit će Dragan Skakić (Gradiška) uz asistenciju Davora Belje (Mostar) i Damira Lazića (Brčko). Četvrti sudija biće Dalibor Drašković (I. Sarajevo), sudija 5 Darko Obradović (Stolac), a sudija 6 Emir Spahalić (Mostar).

Delegat meča je Davor Ristović (I. Sarajevo), a posmatrač Muhamed Osmić (Maglaj). (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,