Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Za meč sa Grčkom u Atini: Navijačima BiH 1.750 ulaznica po 10 eura

Preuzmite sliku

Za navijače fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine za predstojeću utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo ”Rusija 2018” protiv Grčke u Atini rezervisano je 1.750 ulaznica po cijeni od po 10 eura, javlja Anadolu Agency (AA).

”Fudbalska asocijacija Grčke neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je Nogometni/Fudbalski savez BiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost”, istakli su danas iz N/FS BiH nakon dogovora sa Grcima.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica, najkasnije do 1. novembra u ponoć, putem e-mail adrese ticketinggrcka@nsbih.ba.

”Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije identifikacionog dokumenta i adrese prebivališta, te spiska navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i adresom prebivališta. Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta predstavnika grupe, sa adresom prebivališta, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, kao i informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Grčkoj. Nadležna služba N/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 4. novembra 2016. godine, kada će započeti prodaja ulaznica. Pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena bit će o tome blagovremeno obaviješteni”, saopšteno je iz N/FS BiH.

Utakmica četvrtog kola grupe ”H” kvalifikacija za SP igra se 13. novembra na stadionu ”Georgios Karaiskakis” u Atini sa početkom u 20,45 sati.

Poslije tri odigrana kola, Grci, kao i Belgija, imaju maksimalnih devet bodova, dok je BiH treća sa šest. Estonija je osvojila tri, dok su Kipar i Gibraltar bez bodova. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,