Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Suljo Dorić ima poruku za navijače FK Sloboda i članove Skupštine

Preuzmite sliku

Dugogodišnji navijač FK “Sloboda” Tuzla i član Skupštine kluba, Sulejman Dorić danas je u prostorijama kluba kupio VIP ulaznicu čime je pokazao svoju ljubav i naklonjenost crveno-crnoj porodici.

Popularni Suljo nakon kupovine VIP ulaznice imao je poruku za sve navijače FK “Sloboda” Tuzla, ali i za članove Skupštine kluba koju prenosimo u nastavku:

-Pozivam sve navijače FK Sloboda da, ukoliko su u mogućnosti kupe sezonsku kartu i na taj način pomognu klubu. Posebno pozivam sve članove Skupštine kluba, da kao članovi najvišeg klupskog organa kupe VIP kartu i na taj način pruže primjer ostalim navijačima, kazao je Sulejman Dorić i dodao da kupovinom karte ostaje na svom mjestu.

-Kupovinom VIP karte ja i dalje ostajem na svom mjestu, na tribinama, ali ovo je moj vid pomoći i doprinosa klubu.

Inače, Uprava FK “Sloboda” Tuzla uvela je novinu i omogućila VIP ulaznice po cijeni od 200 KM koje su eksperimentalnog karaktera. Naime, vlasnik VIP karte će imati pristup posebno natkrivenom dijelu Stadiona Tušanj na zapadnoj tribini te je omogućen ulaz i na ostale tribine. Korisnik VIP ulaznice učestvuje u nagradnim igrama, ima dodatne pogodnosti u planiranim aktivnostima kluba, a bit će omogućeno i predlaganje članova Skupštine kluba. Uprava kluba uveliko radi na pripremi i stvaranju uslova za redovno članstvo u klub, a do tada VIP ulaznice nude mogućnost učlanjena u crveno-crnu porodicu. (fksloboda.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje