Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sloboda otvara četvrto kolo u Vitezu, poznate sudije i tv prijenosi za ovo kolo

Preuzmite sliku

U četvrtom kolu Premijer lige BiH odigrati će se po tri utakmice u subotu i nedjelju. 

Ovo kolo će na Gradskom stadionu u Vitezu otvoriti Vitez i Sloboda. Susret će biti odigran u subotu od 17 sati, a ekipa Slobode će nakon osvajanja gostujućeg boda protiv Krupe, tražiti nove bodove u Vitezu. Susret će suditi Zoran Grbić iz Prijedora, a za ovu utakmicu do sada nije obezbjeđen tv prijenos. Vlado Jagodić neće moći računati na Sulejmana Krpića, koji odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona, te Anela Husića koji se oporavlja od povrede. Danas će stručni štab donijeti odluku o mogućem nastupu Amera Osmanagića, koji se oporavlja od povrede.

U Mostaru će sa početkom od 20 sati na teren istrčati ekipe Zrinjskog i Krupe, a sudija ovog susreta je Elvis Mujić iz Banovića. Derbi susret ovog kola igra se na Grbavici, gdje se sastaju Željezničar i Borac. Susret počinje od 20:30 sati, uz direktan tv prijenos na Moja TV. Susret će suditi Tomislav Čuić iz Tomislavgrada.

U nedjelju će od 16:30 sati na Bilinom polju igrati Čelik i Radnik, susret će suditi Haris Kaljanac iz Sarajeva, a tv gledaoci će utakmicu pratiti na BHT1. Mladost će u Doboju kod Kaknja da dočeka Sarajevo od 17:30 sati, dok će sudija biti Vladimir Bjelica iz Lukavice. Ovaj susret će tv gledaoci moći pratiti na kanalu Moja tv.

Posljednju utakmicu četvrtog kola sa početkom od 17:30 sati na stadionu u Gabeli će odigrati GOŠK i Široki Brijeg, a sudija ovog susreta je Dragan Petrović iz Banja Luke. (A.P. | Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje