Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sloboda misli na budućnost: Još jedan junior potpisao ugovor za prvi tim

Preuzmite sliku

Edin Salkić, prošlosezonski junior FK “Sloboda” tokom prvog dijela priprema za narednu sezonu pokazao je svoj talenat i mogućnosti te se vrlo brzo nametnuo stručnom štabu Slobode što je rezultiralo profesionalnim angažmanom i potpisivanjem četverogodišnjeg ugovora sa FK “Sloboda” Tuzla.

  • Mladi perspektivni stoper i reprezentativac BiH pridružio se Hodžiću, Smajiću i Beganoviću koji su ranije potpisali dugogodišnje profesionalne ugovore sa Slobodom koja sa ovom mladom četvrokom ima svijetlu budućnost.

    Pomenuti fudbaleri pružili su zapažene nastupe u crveno-crnom dresu tokom prijateljskih utakmica Slobode što predstavljaja veliku nadu bh. nogometa te je sigurno da će Hodžić, Smajić, Beganović i Salkić igrati veliku ulogu u nadolazećoj sezoni BHT Premijer lige.

    Inače, fudbaleri Slobode borave na Kupresu u sklopu priprema za narednu sezonu, a prvi test će imati u srijedu kada će u Mostaru igrati prijateljsku utakmicu protiv akutelnog prvaka BiH, Zrinjskim. Utakmica počinje u 18 sati. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,