Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Musemić: Uvijek ću se rado sjećati Slobode, ne vidim nijedan razlog zašto sam vrijeđan

Preuzmite sliku

Trener Mloadosti DK, Husref Musemić bio je zadovoljan trijumfom svoje ekipe, te je pohvalio svoju ekipu za prikazano ali se u izjavi za medije osvrnuo i na uvrede i skandiranje gostujućih navijača:

“Hvala na čestitkama i korektnim izjavama. Kada dobijete jednu tako kvalitetnu ekipu kao što je Sloboda morate biti zadovoljni. Mislim da su moji igrači danas zaslužili sve pohvale, prvo za voljni momenat pa onda za sve ostalo na terenu. Prvo poluvrijeme je dobro počelo i bilo nam je jako važno što smo zabili rani gol. To nam je omogućilo da igramo iza lopte i da čekamo svoju šansu, a imali smo dvije-tri u prvom poluvremenu”, rekao je Musemić i dodao:

“I kod rezultata 2:0 smo mogli riješiti utakmicu. Zaslužili smo pobjedu. Pobjeda nam jako puno znači jer smo puno stvari riješili što se tiče teoretskog opstanka i ulazimo u nastavak prvenstva rasterećeniji. Slobodi želim mnogo sreće i da igru Ligu za prvaka.”

“Iskoristio bih priliku da kažem kao čovjek koji je čitav svoj život emotivan i zaista sam razočaran uvredama navijača Slobode, samo ne znam iz kojeg razloga. Ako je iko ostavio pozitivan trag u Slobodi, onda sam to ja i rado ću se sjećati Slobode, kluba u kojem sam proveo godinu i pol. Rado ću se sjećati svih dobrih rezultata, svih dobrih ljudi koje sam upoznao u Tuzli. Ne vidim nijedan razlog zašto sam vrijeđan. Niti sam kome šta rekao niti bilo šta. No sve to pokazuje gdje živimo, u kakvom okruženju i na kakvim prostorima. Još jednom se izvinjavam, ali svaka čast tim navijačima, čestitam im.” (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,